Wilujeng Suqian Dagouxiang

Pamimpin dina R&D, produksi sareng penjualan bungkusan dahareun kai di Cina.

Kotektak dumasar kategori

Suqian Dagouxiang Trading Co., LTD.

Naha milih kami

Kami mangrupikeun perusahaan anu terhormat khusus dina distribusi sareng pabrik solusi bungkusan.

  • Penjualan Produk

    Kami ngajual kertas, plastik, awi, bubur tebu sareng bungkusan keramik, anu parantos ditampi ku seueur konsumén.

  • Kakuatan Urang

    Salah sahiji kaunggulan utama kami nyaéta kamampuan kami pikeun nyayogikeun solusi bungkusan anu disesuaikan. Kami nyayogikeun ukuran sareng kustomisasi logo pikeun mastikeun yén kabutuhan branding palanggan dicumponan.

  • Kualitas Produk

    Bungkusan dahareun kai kami diolah ku metode fisik murni tanpa perlakuan kimiawi, kaamanan kelas pangan.

Hot selling produk

Kami nyayogikeun distribusi sareng manufaktur solusi bungkusan pikeun ngahasilkeun produk anu pangsaéna.