Mirë se vini në Suqian Dagouxiang

Një lider në R&D, prodhimin dhe shitjet e paketimit të ushqimit prej druri në Kinë.

Shfletoni sipas kategorisë

Suqian Dagouxiang Trading Co, LTD.

Pse na zgjodhet ne

Ne jemi një kompani me reputacion e specializuar në shpërndarjen dhe prodhimin e zgjidhjeve të paketimit.

  • Shitjet e produkteve

    Ne shesim ambalazhe letre, plastike, bambuje, tul kallami sheqeri dhe qeramike, e cila është pritur mirë nga shumë klientë.

  • Pikat tona të Forta

    Një nga pikat tona të forta është aftësia jonë për të ofruar zgjidhje të personalizuara paketimi. Ne ofrojmë përshtatje të madhësisë dhe logos për të siguruar që nevojat e klientëve për markën të plotësohen.

  • Kualiteti i produktit

    Ambalazhimi ynë i ushqimit prej druri përpunohet me metoda thjesht fizike pa asnjë trajtim kimik, absolutisht me siguri ushqimore.

Produkte me shitje të nxehta

Ne ofrojmë shpërndarjen dhe prodhimin e zgjidhjeve të paketimit për të prodhuar produktet më të mira.