Добредојдовте во Suqian Dagouxiang

Лидер во истражување и развој, производство и продажба на дрвена амбалажа за храна во Кина.

Прелистајте по категорија

Сукиан Дагуксианг тргување копродукции, ООД.

Зошто да не одберете нас

Ние сме реномирана компанија специјализирана за дистрибуција и производство на решенија за пакување.

  • Продажба на производи

    Продаваме хартија, пластика, бамбус, пулпа од шеќерна трска и керамичка амбалажа, која е добро прифатена од многу клиенти.

  • Нашите јаки страни

    Една од нашите главни предности е нашата способност да обезбедиме приспособени решенија за пакување. Обезбедуваме прилагодување на големината и логото за да се осигураме дека потребите за брендирање на клиентите се исполнети.

  • Квалитет на производот

    Нашите дрвени пакувања за храна се обработуваат со чисто физички методи без никаков хемиски третман, апсолутно безбедност за храна.

Топла продажба на производи

Обезбедуваме дистрибуција и производство на решенија за пакување за да ги произведеме најдобрите производи.