Sugeng rawuh ing Suqian Dagouxiang

Pimpinan ing R&D, produksi lan dodolan kemasan panganan kayu ing China.

Telusuri miturut kategori

Suqian Dagouxiang Trading Co., LTD.

Apa milih kita

Kita minangka perusahaan sing duwe reputasi khusus ing distribusi lan nggawe solusi kemasan.

  • Penjualan Produk

    Kita adol kertas, plastik, pring, pulp tebu lan kemasan keramik, sing wis ditampa kanthi apik dening akeh pelanggan.

  • Kekuwatan Kita

    Salah sawijining kekuwatan utama yaiku kemampuan kanggo nyedhiyakake solusi kemasan khusus. Kita nyedhiyakake kustomisasi ukuran lan logo kanggo mesthekake yen kabutuhan branding pelanggan wis ketemu.

  • Kualitas produk

    Kemasan panganan kayu kita diproses kanthi metode fisik sing murni tanpa perawatan kimia, keamanan bahan panganan.

Produk hot selling

Kita nyedhiyakake distribusi lan manufaktur solusi kemasan kanggo ngasilake produk sing paling apik.